Heb je zin in een onvergetelijk weekendje weg? Barcelona is een prachtige stad om te ontdekken! De stad aan de Mediterraanse zee heeft prachtige plekken om te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de Segrada Familia, het Barcelona stadion en Park Guell. Ook het nachtleven heeft veel te bieden. Hieronder vind je de tofste uitgaansgelegenheden in Barcelona op een rij!

Hoe Spanjaarden en Catalanen uitgaan

De Spaanse bevolking houdt van laat uitgaan. Spanjaarden beginnen vaak laat aan hun diner. Meestal rond half 9 of 9 uur beginnen zij met hun avondeten. Daardoor gaan zij ook pas laat uit. Tot ongeveer 3 uur ’s nachts zijn de Spaanse jongeren in de café, om vervolgens naar de discotheek te gaan. De meeste clubs zijn meestal tussen vijf en zes uur geopend.

Otto Zutz

Een leuke nacht vergt een leuke voorbereiding! Vergeet daarom niet om alles in je koffers te stoppen, zoals de king active erectiepillen, je mooie blouse en je luchtje. Otto Zutz is een heel grote tent, waarbij ze allerlei muziekgenres draaien. Denk bijvoorbeeld aan latin, R&B en House. Deze discotheek heeft drie verdiepingen. Het is echt een club voor toeristen. Zutz is alleen voor mensen boven de 21 jaar geschikt. Vergeet je ID niet!

Sala Apolo

Sala Apolo bevindt zich aan Las Ramblas. In Sala Apolo werden vroeger theatervoorstellingen gegeven. Apolo is wat voor jou indien je van kleinere clubs houdt. In deze discotheek hoor je voornamelijk electro, indie en popmuziek.

Sutton

Ben je op zoek naar een luxe uitgaansgelegenheid? Sutton is een club voor de welgestelden. Op sommige momenten kan je zelfs de spelers van FC Barcelona tegen komen. De club heeft twee zalen en heeft verschillende VIP-ruimtes.

Hopelijk ben je geïnspireerd geraakt om er leuke avonden van te maken. Met de erectiepillen van King Active en een luchtje moet het zeker goedkomen!