Vlieghaven Schiphol is het grootste vliegveld van Nederland. Tienduizenden mensen vertrekken daar dagelijks naar een leuke vakantiebestemming, familiebezoek of voor een zakenreis. Velen gaan met de eigen auto naar Schiphol en parkeren de auto op één van de parkeergelegenheden. Maar waar kun je je auto het goedkoopst kwijt en staat hij toch veilig geparkeerd?

Veel aanbod

Rond het vliegveld liggen veel parkeermogelijkheden. Het aanbod is dan ook erg groot. Om goed te kunnen afwegen wat het beste binnen je budget past, maar ook voldoet aan je wensen is het raadzaam om informatie in te winnen. Op www.goedkoopparkerenschiphol.eu kun je alles te weten komen over dit vliegveld, de parkeeraanbieders en de prijzen. Alle aanbieders liggen binnen een staal van 15 kilometer van de luchthaven. Je kunt via deze site meer dan 20 aanbieders met elkaar vergelijken. Zo kun je zien welke service er aangeboden wordt en wat de prijzen daarvan zijn.

Uit welke services kun je allemaal kiezen?

Er zijn verschillende keuze mogelijkheden voor het parkeren van je auto. De meeste voorkomende is het shuttle parkeren. Je parkeert zelf je auto bij één van de parkeeraanbieders op het desbetreffende parkeerterrein. Vanuit daar wordt je met een shuttle bus naar de vertrekhal gebracht. Maar je kunt ook gebruik maken van Park, sleep & fly. Ook dan wordt je met een shuttledienst naar de vertrekhal gebracht, alleen slaap je de nacht te voren in een hotel. Tijdens je reis blijft de auto op het parkeerterrein van het hotel staan. Wil je niet met een shuttle bus, kies dan voor valet parkeren.