Lastminute Barcelona

4,5/5,0
4.5/5

3/4-daagse stedentrip Barcelona

Deel artikel

Barcelona is één van de meest bekende, maar ook populairste reizen als het gaat om een Europese stedentrip. De levendige hoofdstad van Catalonië is zeer geliefd onder studenten, maar ook onder de echte stedentripreizigers. De mooie en leuke activiteiten in combinatie met een heerlijke temperatuur trekt jaarlijks veel reizigers.

Boek minimaal een 3- tot 4-daagse stedentrip

Het is lastig om een stedentrip te boeken zonder enig idee te hebben wat je er allemaal kan en gaat doen. Het blijft moeilijk om een schatting te maken over hoelang de stedentrip moet duren. Voor een stedentrip naar Barcelona adviseren wij om 3 tot 4 volle dagen te gaan. Zo zorg je in ieder geval dat je geen reistijd kwijt bent tijdens de dagen dat je in Barcelona verblijft.

Eenmaal in Barcelona zie je overal reis- en stedengidsen liggen. Onzin zou je denken. Máár dat is het zeker niet! Het is handig om het maximale uit jouw stedentrip te halen. De duidelijke wandelroutes, de aanbevelingen op het gebied van eten en de mooiste activiteiten vind je allemaal in deze gidsen. Niks geen onzin dus!

De ligging van Barcelona

Barcelona is de hoofdstad en tevens grootste stad van Catalonië en liggend in de regio Costa Brava, vlak aan de Middellandse Zee. Een gemiddelde vliegreis naar Barcelona duurt +/- 2 uur, daar waar je met de auto er gemiddeld 13 uur over doet. Uit een enquête is gebleken dat 94% van de Barcelona-bezoekers het aanraadt om Barcelona eens in je leven te bezoeken en 87% voor een tweede bezoek naar Barcelona afreist.

De Hop on Hop off bus

Toevallig in de buurt van Barcelona? Dat is jammer, maar geen groot probleem! Dankzij de Hop On Hop Off bus ontdek je gemakkelijk de bekendste plekken van Barcelona. De bussen vertrekken regelmatig van locatie naar locatie. Dus haast je niet en ontdek de mooie bezienswaardigheden rustig op eigen tempo.

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur jouw mail naar info@onlinemarketing-twente.nl

Gerelateerd nieuws

Spanje

Valencia, een prachtige stad

Een stedentrip naar Valencia moet iedereen meegemaakt hebben! Een prachtige stad in Spanje. Wil je écht geen mooie plek missen? Dan mag de reisgids niet

Spanje

Bilbao, een weinig bezochte stad

Een bekende stad in het noorden van Spanje. Bilbao is totaal het tegenovergestelde van steden in het zuiden van Spanje. In vergelijking met het zuiden