Lastminute Barcelona

4,5/5,0
4.5/5

Last minute vakanties

Hieronder vind je de last minute vakanties tegen scherpe prijzen. Door onze laagste prijsgarantie zal je deze stedentripjes niet goedkoper vinden bij onze concurrent. Vind je hem toch elders goedkoper dan bij ons? Dan zullen wij het verschil aan je terugbetalen en daarbovenop krijg je nog eens 10% extra korting op je reis, omdat jij ons helpt de laagste prijsgarantie in stand te houden! Onze dank hiervoor! Heb je tips of wil je een link of blog plaatsen? Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@onlinemarketing-twente.nl voor de mogelijkheden!

Vorige slide
Volgende slide

Maak een stedentrip naar valencia

Valencia is de stad waarbij oude tradities en moderne stijl goed zijn afgesteld op elkaar. De 3-na grootste stad van Spanje wat aanvoelt als een cultureel dorp. Ga op jacht naar de mooiste culturele gebouwen in Valencia. Er staan er namelijk aardig wat. Een voorbeeld hiervan is de “Ciudad de las Artes & Ciencias’. We adviseren het om een dag te besteden aan het verdiepen in de Spaanse cultuur. Zeker de moeite waard!

Maak een stedentrip naar Barcelona

Het is lastig om een stedentrip te boeken zonder enig idee te hebben wat je er allemaal kan en gaat doen. Het blijft moeilijk om een schatting te maken over hoelang de stedentrip moet duren. Voor een stedentrip naar Barcelona adviseren wij om 3 tot 4 volle dagen te gaan. Zo zorg je in ieder geval dat je geen reistijd kwijt bent tijdens de dagen dat je in Barcelona verblijft.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Maak een stedentrip naar Bilbao

De bekendste plek van Bilbao is het Guggenheim. Eén van de drie Guggenheim-musea ter wereld. De andere musea vind je namelijk in Venetië en New York. Een super belangrijk museum voor moderne kunst. Er zijn weinig mensen die dit weten, maar Bilbao is op de kaart gezet, omdat het Guggenheim museum hier gevestigd is. Daarnaast is het toerisme enorm hard gegroeid. Naast het museum vind je een prachtig gebouw in deconstructivistische stijl. Een must dat je zeker gezien moet hebben tijdens jouw verblijf in Bilbao!