Lastminute Barcelona

4,5/5,0
4.5/5

Valencia, een prachtige stad

Deel artikel

Een stedentrip naar Valencia moet iedereen meegemaakt hebben! Een prachtige stad in Spanje. Wil je écht geen mooie plek missen? Dan mag de reisgids niet ontbreken. Een stedentrip naar Valencia hoeft niet extreem duur te zijn. Er zijn veel verschillende hotels waar je relatief goedkoop kan verblijven tijdens jouw stedentrip!

Time to Momo, dé reisgids die niet mag ontbreken

Een reisgids die je op de mooiste plekken van Valencia brengt. Precies dat omschrijft de Time to Momo reisgids. Een reisgids in de Nederlandse taal en ook nog eens samengesteld door de locals. Ontdek de stad door de mooiste wandelroutes uit deze reisgids te wandelen of kom op mooie plekken waar je anders niet zou komen!

Handige wandelroutes, highlights van de stad, een uitneembare platte grond en aanbevolen restaurants vind je onder andere in deze goed gebundelde reisgids. Deze reisgids mag écht, maar dan ook écht niet ontbreken tijdens jouw stedentrip naar Valencia.

De cultuur in Valencia

Valencia is de stad waarbij oude tradities en moderne stijl goed zijn afgesteld op elkaar. De 3-na grootste stad van Spanje wat aanvoelt als een cultureel dorp. Ga op jacht naar de mooiste culturele gebouwen in Valencia. Er staan er namelijk aardig wat. Een voorbeeld hiervan is de “Ciudad de las Artes & Ciencias’. We adviseren het om een dag te besteden aan het verdiepen in de Spaanse cultuur. Zeker de moeite waard!

De bevolking

Valencia beschikt over goede wegen waar je veel verschillende voertuigen ziet. Fietsers, auto’s treinen, trams en bussen zie je overal. Toch is het erg veilig op de weg in Valencia. De Valencianen zijn erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Ben je de weg even kwijt? Vraag dan gerust een local of ga eens zomaar een gesprek aan met een Valenciaan.

Gerelateerd nieuws

Spanje

3/4-daagse stedentrip Barcelona

Barcelona is één van de meest bekende, maar ook populairste reizen als het gaat om een Europese stedentrip. De levendige hoofdstad van Catalonië is zeer

Spanje

Bilbao, een weinig bezochte stad

Een bekende stad in het noorden van Spanje. Bilbao is totaal het tegenovergestelde van steden in het zuiden van Spanje. In vergelijking met het zuiden